Пятница, 19.04.2024, 20:27Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Реклама

Вход через соцсеть

Погода З-Кудашево

Мы вконтакте

Друзья сайта

В одноклассниках

Календарь

Clock for website информер часов на сайт
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ваше мнение

Оцените мой сайт
Всего ответов: 12

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Главная » 2013 » Октябрь » 7 » Переможцi «Кришталеве серце»
16:14
Переможцi «Кришталеве серце»
3 жовтня в Центрі Слов’янської культури було підбито підсумки регіональної іміджевої програми « Кришталеве серце - 2013». Організаторами заходу виступили Донецька обласна рада та суспільно-політичний тижневик «Донецкие новости». Регіональний іміджевий проект проводиться під патронатом голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія ШИШАЦЬКОГО.

«Кришталеве серце» покликане показати жителям регіону героїв нашого часу - сучасників, гідних представників різних соціальних верств і професій, чия діяльність і вчинки гідні тієї ж уваги і поваги , що і заслуги великих попередників.



Програма включає в себе вісім номінацій: «Відважне серце» , «Служіння людям», «Життя, як подвиг», «Великий вчинок Маленької людини», «Милосердя», «Моя висота», «Велике серце», «Трудові династії. За вірність традиціям». За кожною з них стоять історії звичайних людей.

«Наша гордість - наші герої. Безстрашні професіонали - рятувальники і маленькі діти, які вчиняють великі вчинки. Наша гордість - це сильні духом люди з фізичними недугами, для яких жити нарівні з іншими - вже великий подвиг! А вони не тільки відчувають себе щасливими, а й дарують щастя життя іншим. Коли бачиш цих людей, коли чуєш їх історії, не можна приховати сліз. Сліз гордості! Ці люди - справжні Герої. Герої нашого часу», - звертаючись до учасників і гостей заходу, підкреслив Андрій ШИШАЦЬКИЙ.

З квітня по серпень цього року до оргкомітету приходили заявки від кандидатів. Люди розповідали про своїх колег, друзів, знайомих.

За всі три роки роботи програми «Кришталеве серце», саме цей рік поставив рекорди. Загальна кількість надісланих історій наблизилося до 200. А загальна кількість тих, хто проголосував за кандидатів - понад 27500. Це означає, що саме стільки людей підтримувало учасників.

У кожній номінації - кілька переможців. Кандидатів на нагороду вибирали шляхом смс -голосування - це «Народний вибір» , а також оцінкою експертної ради.

До її складу, зокрема, увійшли губернатор Андрій ШИШАЦЬКИЙ, голова облради Андрій ФЕДОРУК, дружина Президента України Людмила ЯНУКОВИЧ, Донецький міський голова Олександр ЛУК'ЯНЧЕНКО, начальник ГУ МВС України в Донецькій області Роман РОМАНОВ, начальник управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації Римма ФИЛЬ, а також представники бізнесу та благодійних організацій.

Втретє Добропільський район активно приймає участь, представляючи гідно на конкурсі своїх кандидатів Саме за активної підтримки жителів району в 2011-2012 роках наші кандидати отримували перемогу, привозили до району «кришталеві серця». І в цьому році ми теж стали переможцями!!!

В цьому році в конкурсі «Кришталеве серце» в номінації «За вірність традиціям» приймала участь династія хліборобів Добропільщини – сім’я Каніболоцьких Валерія Івановича і Олександра Івановича.

Вже 4 покоління цієї сім’ї 212 років трудиться на землі, а 3 покоління – на славній землі Доброго поля.

Валерія Івановича і Олександра Івановича Каніболоцьких добре знають в районі, і не тільки працівники агропромислового комплексу. Обидва вони мають активну життєву позицію, завжди готові прийти на допомогу.

Вони не бачать для себе іншої долі, як тут – на рідній землі, землі батьків і дідів. Тут їх доля, і тут, як вони сподіваються – доля їх дітей і онуків – славної династії Каніболоцький, якій немає і не буде переводу…

На урочистій церемонії переможець кожної номінації отримав нагороду - « Кришталеве серце » та цінний подарунок. источник
Просмотров: 736 | Добавил: mazepa | Теги: Кришталеве серце | Рейтинг: 5.0/1
Заработок в Интернете
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный хостинг uCoz